КЛАСИРАНИ ЗА ОБЛАСТЕН КРЪГ НА НАЦИОНАЛНАТА ОЛИМПИАДА – АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

 

  МЕЛИНА МИХАЙЛОВА ОТ 12 „А“  И СЛАВКА АТАНАСОВА   ОТ 12 „Е“ КЛАС ЩЕ ПРЕДСТАВЯТ НХГ В ОБЛАСТНИЯ КРЪГ НА НАЦИОНАЛНАТА ОЛИМПИАДА ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Радваме се на успехите им заедно с преподавателката им госпожа Антоанета Мирчева!

 

 

ГАБРИЕЛА ПОСТОЯНОВА  И ЛЪЧЕРАЗ ШАРКОВ ОТ ОСМИ „В“ КЛАС ЩЕ ПРЕДСТАВЯТ НХГ В ОБЛАСТНИЯ КРЪГ НА НАЦИОНАЛНАТА ОЛИМПИАДА ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

На  12  март 2011 година, от 9 часа, в ЕГ-  Благоевград ще се проведе областният кръг на националната олимпиада по английски език. Представители на НХГ от 8 в клас са учениците Габриела Попостоянова и Лъчезар Шарков.

Габриела и Лъчезар,  ние ви подкрепяме и ви желаем успех! Вие сте  гордост завашата преподавателка по английски – госпожа  Надежда  Иванова, за класната ви ръководителка госпожа Илонка  Белева – и за всички в НХГ.

СЛАВИНА МОРАЛИЕВА ОТ ДЕВЕТИ „А“ КЛАС ЩЕ ПРЕДСТАВИ НХГ В ОБЛАСТНИЯ КРЪГ НА НАЦИОНАЛНАТА ОЛИМПИАДА ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

На  12  март 2011 година, от 9 часа, в ЕГ-  Благоевград ще се проведе областният кръг на националната олимпиада по английски език. Представител  на НХГ от 9 а  клас  ученичката Славина Моралиева.

Славина,  ние те подкрепяме и ти желаем успех! Ти си гордост за твоята преподавателка по английски – госпожа  Елица Илиева, за класната ти ръководителка госпожа Катя Серафимова – и за всички в НХГ.

 

Реклами

%d блогъра харесват това: