Проектът „Моят регион“ – видеоконференция

НХГ „Св.Св. Кирил и Методий“ и ПМГ „Сергей Корольов“ – съвместно участие в проекта „Моят регион“

Днес, 22 септември 2011 г., Румяна Войнова от НХГ и Таня Бикова от ПМГ взеха участие в международната видеоконференция по проекта „Моят регион“.

Видеоконференцията премина под ръководството на координаторката на проекта – Лидия Йованович от Франция, със специалното участие на ръководителя на курса Електронна журналистика – юни 2011 във Финландия – Лудо Матусен.  

 

Участниците от Испания /Кармен и Сандра/, Холандия /Карла/, Румъния/Мария и Джина/, Естония/Раиво и колежката му по английски език/, България/Руми и Таня/, Франция/Лидия/, Словения /Матея/дадоха своите заявки за работа в електронния журнал по темите „Туризъм“, „Типични за района храни“ и „Фестивали“. Броят на групите, сроковете за представяне на учениците и датите за писане на първите статии трябва да се уточнят с мейл до 30 септември 2011.

Карла от Холандия и Катя от Полша са инициаторки на проект по Коменски и започват подготовка за подготвителна визита в Холандия. Елица Илиева от НХГ и Таня Бикова от ПМГ са дали вече заявка за участие в подготовката на този проект.

Реклами

%d блогъра харесват това: