В какъв проект участвам? – представяне на проекта в Зонненберг пред съучениците

Една европейска младежка среща, която ще се проведе в Международен дом Зонненберг в планината Харц, Германия.

В новия мултимедиен кабинет учениците на госпожа Албена Узунова, Председател на Комисията за проектна дейност, посрещнаха участниците от НХГ в проекта. Петя, Моника, Лили, Славина, Асен и Дени разказаха на дванадесетокласниците какво очакват от работата си по проекта в Германия.

Госпожа Узунова и госпожа Велячка ще консултират учениците и при направата на презентацията за Германия, в която ще бъдат представени Благоевград и гимназията ни.

Едно от условието за участие в проекта „Едно голямо кино: Да бъдеш мъж, да бъдеш жена днес в Европа“ е владеенето на немски и английски език. Моника от 11 б е доказала великолепното си владеене на немски и в национална олимпиада на Гьоте институт преди две години.

Каква трябва да бъде представата за мъжете и жените в Европа в бъдеще? Какво е моето място като млад мъж, млада жена в Европа днес? На много въпроси потърсиха отговор участниците в  проекта. Какви въпроси биха задали учениците от 12 в клас на участниците в проекта от Великобритания, Германия и Хърватска? Надяваме се, че нашите посланици ще бъдат символична  връзка  между съучениците си и другите три европейски гимназии по време на проектната дейност в планината Харц, в Международен дом Зонненберг, Германия.
 
 
 На добър час, Лили, Петя, Дени, Славина, Асен и Моника! Сигурни сме, че ще представите гимназията, града и родината ни великолепно в международния проект в Германия!
 
 
 
 
 
 
 

%d блогъра харесват това: