Семинар на Гьоте Институт в Благоевград

Stoimenova,Mavrodieva

На 7 ноември в Езикова гимназия „Л. Стоянов“ – Благоевград се проведе уъркшоп с учители по немски език от Благоевградска област

.

MajaГоспожа Мая Швабле /Сдружение „Фридрих Шилер“/ представи на  учителите по немски език от Благоевград, Якоруда и Белица рекламни телевизионни клипове, телевизионни сериали и игрални филми, подходящи за ученици след ниво А2 от Европейската езикова рамка.

L.Mavrodieva

Госпожа Любов Мавродиева /Гьоте Институт София/представи проекти на Гьоте Институт за ученици с немски език, езикови олимпиади и интернет страници на института, свързани с приятното изуване на езика и квалификацията на учителите по немски.

Kollegen

Обсъдихме проектите на навите учебни програми по немски език. Запитахме се защо втори чужд език ще се въвежда едва в девети клас и защо учениците ще изучават един и същи материал от втори до седми клас и след това в осми интензивен.

EG1

Посетихме осми клас с интензивно изучаване на немски език  в Езиковата гимназия и учениците с преподавател  госпожа Галина Адамова ни показаха, че с интерес овладяват немския език.

Stoimenova

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s


%d блогъра харесват това: