Трета онлайн-конференция за учители по немски като чужд език

 15./16. март 2014 – „Ученето на немски става мобилно!“
Отделете си време на 15 и 16 март 2014!
Очакват се около 700 учители по немски като чужд или втори чужд език и експерти, които ще дискутират един с друг и ще обменят мисли по темата “Ученето на немски става мобилно”.
Онлайн-конференцията на преподаватели по немски език е единствена по рода си конференция за учители по немски като чужд език, която събира практикуващи учители, институции за продължаващо обучение, експерти и обучители в интернет от цял свят.
Основната тема “Изучаване на езици с мобилни приложения” се разглежда в доклади и споделен опит от учители по немски от ресурсно слаби региони, както и от големи градове.
В допълнение ще се обсъждат и други теми: немският  като плурицентричен език, безплатни образователни материали и други инструменти.
Освен докладите, в които участниците могат активно да се включват с въпроси в текст-чата, са включени фази, в които на преден план стои контактуването между участниците.  Тази първокласна конференция се предоставя безплатно у дома! Вие седите удобно пред един компютър/таблет с достъп до интернет и можете безплатно да влезете в интернет страницата!
Конференцията се ръководи с много ентусиазъм от експертите Ангелика Гютъл-Щтралхофер, Хайке Филп и Надя Блуст , с подкрепата на спонсори и на Международното дружество на учителите по немски език.
Изберете си предварително от уебстраницата интересни участия   http://dafwebkon.com/wp/ (часовите времена са по UTC+1- централно европейска-времева зона Берлин/Виена/Цюрих), слушайте и участвайте в дискусиите!
уебстраница- http://dafwebkon.com/wp/
Програма: http://tinyurl.com/dafwebkonprogramm14
Упътване за участниците: http://dafwebkon.com/wp/?page_id=160
видео (3 мин), което дава представа за онлайн конференцията:  http://www.youtube.com/embed/rnAxlR0oIwE
 
 
 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s


%d блогъра харесват това: