AUBG Teachers’ Conference – ден първи

Днес, 27 март, 18 часа,  в студентски център Америка за България на Американския университет в Благоевград  започна конференцията за учители по английски език „Интерактивност в обучението“.

27.03.14

Господин Майкъл Ийстън, президент на АУБ, поздрави с  „Добре дошли“ присъстващите – учители по английски език от цялата страна, преподаватели, студенти, административни служители.

B and M

Госпожа Боряна Шалявска, директор на отдел „Прием на студенти“ и госпожа Мария Петрова, съветник-координатор за набиране на студенти,  са част от великолепните домакини на инициативата. Те се грижат  гостите да са добре информирани и да не липсва нищо за едно  сплотяващо начало и успешна съвместна дейност в утрешния ден.

Mariana

Много от колегите-учители споделят задоволството си от добрата организация на инициативата за квалификация и получават от госпожа Мариана Стоименова  компетентни отговори на въпросите, които ги вълнуват  в навечерието на обучението.

Präsident AUBG

В приятелски разговори учители разказват за училищата и градовете, от които идват, за предизвикателствата в преподавателската си дейност. Споделят възхищението си  от прекрасните условия за творческа работа в АУБ. Колко полезна е връзката със средните училища в страната.  Колко ценно е взаимодействието в сферата на следдипломната квалификация по актуални теми като интерактивното преподаване. И  колко вдъхновяваща е идеята преподаватели по всички чужди езици да имат възможност да черпят идеи от иновативното преподаване на английски език в Американския университет в България.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s


%d блогъра харесват това: