еТwinning курс “Порталът eTwinning и възможностите за реализиране на съвместни образователни проекти”

eTwinning

На 30 октомври НХГ „Св.Св. Кирил и Методий“- Благоевград стана домакин на курс, проведен от Центъра за развитие на човешките ресурси и посланици на еTwinning по следната програма:

обучение еТwinning НХГ

30.10.

Учители от три благоевградски гимназии /НХГ, ПМГ и ЕГ/ получиха информация за основните принципи на проектната дейност, надникнаха в електронната платформа eTwinning , разбраха за възможностите за повишаване на квалификацията си чрез eTwinning и в портала eTwinning.

A.Usunova

Госпожа Албена Узунова, учител по информатика и информационни технологии в НХГ, разказа как чрез eTwinning са открити партньорите за проекта „Мир у дома, мир по света“ и за последното си обучение в Естония, резултат от което е иновативната й проектна дейност с учениците от 8 а клас.

Zertifikat_eTwinning

Получените сертификати и мотивацията за включване в модерното училищно партньорство дадоха оптимистичен заряд на обучаваните учители. Те на практика извършиха своята регистрация в eTwinning и с интерес участваха в практическото занятия. С реализирана надежда за достъп до съвременни методики и практики, както и за създаване на устойчиви европейски партньорства.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s


%d блогъра харесват това: