Представителна изява на две групи по проект „Твоят час“

Днес, 13.12.2016 г., в ПХГ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Благоевград, две групи по проект „Твоят час“ проведоха своите публични изяви:

  • групата „Образът на другите“ /с ръководител Румяна Войнова, главен учител по немски език/
  • групата „Посланици на здравето“ /с ръководител Цветана Габерова, старши учител по биология/1a

Учениците от група „Образът на другите“ представиха десетте най-големи коледни базари в Германия, а учениците от  група „Посланици на здравете“ акцентуваха върху темата за  здравословно постене. Гости бяха господин Марин Митов, директор на ПХГ  „Св. Св. Кирил и Методий“, госпожа Александра Петкова, член на обществения съвет по проект „Твоят час“ , класни ръководители, учители, съученици и приятели на учениците, участващи в двете групи по проект „Твоят час“.

1.png

Директор Митов връчи на 5 ученици от 11 клас  грамоти за отлични преводи и участие в конкурса по превод Juvenes Translatores на Европейската комисия, където тази година темата беше: Превод и учене на езици.

vergilgramota

Антон Китанов от 11 б клас получи благодарствено писмо за компетентната помощ при подготовката на видео за участие в конкурс на Американския университет в България.

1-b

Специална благодарност бе изказана на родителите, които подкрепят проекта „Твоя час“, на Магдалина Мусколиева за прекрасните табла на тема „Коледа в Германия и България“, на Велина от 9 д, която донесе собственоръчно направена топла пита, на учениците от група „Посланици на здравето“ , подготвили вкусните постни лакомства. Гостите получиха като подарък значки от проекта „Образът на другите“ на Гьоте Институт Полша и коледни благопожелания.dsc07966

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s


%d блогъра харесват това: